Монтер / Инсталатер за телекомуникациски мрежи

Плата од 25.000 ден. до 40.000 ден.

  • Објавен пред една недела
  • ДАТАКОМ ЈВ ДООЕЛ
  • Активен до 25.05.2024
  • Позиција: Сервисери и монтери
  • Локација: Скопје
  • Веб: datacom.mk

ДАТАКОМ ЈВ ДООЕЛ има потреба од следнава работна позиција

Монтер / инсталатер за телекомуникациски мрежи

Се бара лице за инсталација и сплајсување на оптички кабли, можност за флексибилно работно време во текот на денот.

  • Пожелно е да има познавање англиски јазик и компјутери.
  • Предност имаат кандидатите со предходно искуство со оптички кабли.
  • Гарантираме редовни бонуси и награди. 

Вашето CV испратете го на [најави се за да го видиш е-маилот]

Сакаш да те препорачаме кај компаниите?

барај огласи за вработување » барај останати огласи »