Техномаркет вработува сервисер и монтер на клима уреди

Активни огласи од Техномаркет Македонија дооел Скопје:

Техномаркет вработува продавач/ки во Скопје и Струмица

ДППУ ТЕХНОМАРКЕТ МАКЕДОНИЈА ДООЕЛ Скопје е брзо растечка компанија која нуди можност за постојан развој и професионално усовршување на своите вработени.

ТЕХНОМАРКЕТ  бара 2 стручни лица за сервис и монтажа на клима уреди со место на вршење на работните задачи во Скопје.

Од кандидатот очекуваме:

 • Претходно работно искуство во сервис и монтажа на клими уреди; 
 • Флексибилност и ориентираност кон пронаоѓање на решенија,
 • Способност за работа со временски рокови и подготвеност за работа на висина,
 • Поседување на возачка дозвола Б категорија,
 • Основно познавање на работа со компјутер,
 • Познавањето на англискиот јазик ќе се смета за предност,
 • Изразена желба за учење и напредување во струката.

Задачи и одговорности:

 • Сервис, монтажа и демонтажа на клима уреди,
 • Следење, дијагностицирање и остранување на настанати дефекти,
 • Точно и редовно следење на работните налози,
 • Одржување комуникација со клиентите за временски рокови,
 • Континуирано учење.

Што нудиме:

 • Работа  40 часа неделно;
 • Редовни месечни примања и додатоци согласно Закон и бонуси за успешно работење,
 • Обуки и напредок во кариерата

Доколку сте заинтересирани за интересна и динамична работа, а воедно го поседувате потребното образование, квалификации за успешно извршување на работните задачи, испратете ја вашата кратка биографија на e-mail: vrabotuvanje@tehnomarket.com.mk, со назнака: Оглас за Сервисер и монтер на клими уреди во Скопје.

КЛИКНИ