Видео монтажер

 • Објавен пред 2 месеци
 • Еден на Еден
 • Активен до 28.03.2019
 • Позиција: Видео/продукција
 • Локација: Скопје

Еден на Еден има потреба од видео монтажер.

Потребни квалификации:

 • Најмалку две години искуство
 • Познавање на adobe premiere, adobe after effects и photoshop.

Личен профил:

 • Одговорност и способност за организација
 • Енергичност и трудољубивост
 • Прецизност и точност, работа со рокови
 • Способност за индивидуална и тимска работа, како и работа под притисок
 • Професионален однос
 • Позитивен став

Вашата Професионална Биографија можете да ја доставите на следната e-mail адреса: jobs@edennaeden.mk, со назнака „Видео Монтажер”.

КЛИКНИ