ГОТВАЧКА

  • Објавен пред 11 месеци
  • ДОО ИНТЕРФАНТАЗИЈА
  • Активен до 15.01.2018
  • Позиција: Келнер/угостител/туризам
  • Локација: Тетово

ИНТЕРФАНТАЗИЈА-ТЕТОВО  фабрика за производство на мебел има потреба од готвачка или готвач за работа во кујна.

Сите заинтересирани може да се јават на следниве телефонски броеви 070/403-224 и 071/209-293

КЛИКНИ