Оператор во магацин - Кавадарци

За компанијата: Основана во 1885-та година, Винарија Тиквеш е предводник во македонската винска индустрија, како и најстарата и најголемата винарница во регионот.Комбинирајќи ги придобивките од уникатното поднебје и идеалните... повеќе за компанијата »
  • Објавен пред 2 недели
  • ВВ ТИКВЕШ АД КАВАДАРЦИ
  • Активен до 07.12.2021
  • Позиција: Општ работник/магационер
  • Локација: Кавадарци

(преземи го огласот како PDF)