Доктор по стоматологија

  • Објавен пред 7 месеци
  • ПЗУ Др Маргита Смилева
  • Активен до 25.04.2017
  • Позиција: Доктор и медицински персонал
  • Локација: Скопје

Стоматолошката ординација ПЗУ „Д-р Маргита Смилева„ има потреба од стоматолог со работно искуство. Заинтересираните кандидати треба да пратат свое CV со фотографија исклучиво на меил адреса: margitasn@gmail.com.

Одбраните кандидати ќе бидат повикани на интервју.

 

КЛИКНИ