Дизајнер на ентериер и мебел

  • Објавен пред 11 месеци
  • Kult Dizajn Grup
  • Активен до 18.11.2017
  • Позиција: Архитект и ентериер
  • Локација: Скопје

КУЛТ ДИЗАЈН - СКОПЈЕ има потреба од млада, динамична, амбициозна и комуникативна личност која би била одговорна за продажни активности со енетериерни матејали, дизајнирање на ентериери и изработка на технички цртежи, вршење на презентации на проекти.

Кандидатите е потребно да имаат солидни познавања на изработка на технички цртежи за ентериери, разработка на цртежи за мебел. Потребно е одлично познавање на AutoCAD,додека познавање на 3DSMax ќе биде предност.

Желба за учење на нови специјализирани програми е еден од предусловите за одабир на кандидат.

 

Сите заинтересирани кандидати, својата професионална биографија да ја испратат на contact@kultdesign.mk најдоцна до 21.11.2017.

 

Дипломирани инженери по дрвна индустрија или дипломирани дизајнери за ентериер со работно искуство од најмалку 2 години.

Одлични познавања на AutoCad и пожеlно е познавање на 3DSMax

Трудољубива и комуникативна особа со желба за напредок и дообука.

КЛИКНИ