Дистрибутер / Магационер

  • Објавен пред 2 недели
  • Киносенс
  • Активен до 01.02.2023
  • Позиција: Комерцијалист/Агент
  • Локација: Скопје
  • Веб: www.7d.mk

Активни огласи од Киносенс:

Аниматор/ка / Шанкер/ка

Вработуваме: Дистрибутер/Магационер

Минимум завршено средно образование
Возачка Б категорија (активен возач)
Претходно работно искуство на иста или слична работна позиција ќе се смета за предност
Флексибилност за работа на терен
Одговара за навремено и прецизно складирање, сортирање и издавање на складираната роба.
Товарање и истоварање на роба
Врши и други работи кои спаѓаат во делокругот на работењето
Припрема за излез на готов производ

Мотивирана, одговорна и стабилна личност
Динамична и темпераментна личност
Работно време од понеделник до петок (08:30 до 16:30)
Платен одмор 20 дена

📩 Аплицирајте со испраќање на Вашата биографија на email: [најави се за да го видиш е-маилот]

Сакаш да те препорачаме кај компаниите?

барај огласи за вработување » барај останати огласи »