Хигиеничар/ка

  • Објавен пред 2 недели
  • ДГТ Жикол
  • Активен до 28.11.2020
  • Позиција: Хигиеничар
  • Локација: Скопје

Хигиеничар/ка

                              

Потребни квалификации:

  • Редовно одржување на хигиена во деловни простории
  • Предност имаат кандидатите со работно искуство на позицијата

 

Личен Профил:

  • Флексибилност
  • Одговорна и вредна личност
  • Организираност

 

Кандидатите кои ги исполнуваат горенаведените услови потребно е да го достават своето CV на

ilco.butikoski@zikol.com.mk контакт телефон 071 238-879

КЛИКНИ