Продавач/Касиер (м/ж) - Реон Лисиче и Драчево

  • Објавен пред 2 недели
  • ТДПУ Елида ДОО
  • Активен до 22.06.2021
  • Позиција: Продавач/трговец
  • Локација: Скопје

Елида маркети има потреба од работници на работно место Продавач/Касиер (м/ж) на реон - нас. Лисиче и Драчево (кај поштата) - Скопје за своите маркети бр.18, бр.28, бр.29 и бр.30.

Почетна плата - 17.000 денари + два слободни дена неделно

Вашите апликации може да ги испраќате на следните мејл адреси: [email protected], [email protected] по што кандидатите кои ќе влезат во потесен круг на селекција ќе бидат контактирани.