Собар/ка / Хигиеничар/ка

 • Објавен пред една недела
 • Мотиви
 • Активен до 05.07.2020
 • Позиција: Хигиеничар
 • Локација: Охрид

ПАВ МОТИВИ за нивен клиент, Хотел во Охрид - Бара:

Собар/ка / Хигиеничар/ка

ПОНУДА

 • Регулиран работен однос и редовна исплата на плата и придонеси
 • Понеделник до Петок по 7 часа работа, Сабота 5 часа
 • Плата 15.000 мкд Нето

Работните обврски се: 

 • Средување на собите
 • Чистење на собите
 • Следење на потребни средства и материали за оддржавање на хигиената

Потребни квалификации:

 • Чист/а
 • Брз/а
 • Искрен/а
 • Одговорен/а и чесен/а 

 

Кандидатите кои ги исполнуваат критериумите треба да аплицираат на kariera@motivi.mk . Крајниот рок за аплицирање е 05.07.2020. Само најдобрите кандидати ќе бидат контактирани за следната фаза на селекција.

КЛИКНИ