Менаџер за логистика

За компанијата: ПАВ МОТИВИ преку иновативни и сеопфатни услуги, Ви овозможува креирање на успешни работни односи, без оглед дали се работи за постојани или привремени работни позиции. Ние вистински ја разбираме важноста... повеќе за компанијата »

Мотиви Вработување за потребите на свој клиент објавува оглас за:
 

                                                                 Менаџер за логистика

Локација: Скопје

 

Твоите работни обврски вклучуваат:

 • Раководење со логистика (дневен распоред, распоред за припрема на роба/истовар, контролирање и запримување на роба, складиштење, припрема на роба за излог, припрема на роба за купувачи, припрема на роба за поврат и рекламации во магацин);
 • Организирање на процесот на испорака на роба (комуникација со купувачи за договорање соодветен термин за достава на робата, организирање на доставата и доставувачите согласно адресата за достава, организирање на личното превземање на робата од страна на купувачот, затворање доставници);
 • Следење на годишниот буџет на продажба (делот на достава и монтажа, планирање на потребен број на вработени, возила, алат и капацитет на магацински простор);
 • Следење и реализација на целта за достава, монтажа и решавање на рекламации;
 • Водење на тим;
 • Градење на успешен тим;
 • Пренесување на корпоративните вредности на членовите на тимот;
 • Водење на тимот кон активна вклученост при извршување на работните обврски во магацинот, доставата и монтажата како и нивен личен развој;
 • Советување на членовите на тимот во насока на оперативен напредок;
 • Организација на работните обврски на тимот (план за вработување, распоред на работното време);
 • Формирање на план за тимски и поединечен развој;
 • Градење на однос со купувачите по телефонски пат, при превземање на робата во продажен салон и при достава на робата до домот на купувачот.

 

Твојот профил треба да биде:

 • Имаш позитивен став и енергија;
 • Флексибилен си и спремен за учење;
 • Спремен си за работа во динамична средина и работа под притисок;
 • Насочен си кон тимска работа;
 • Поседуваш минимум 3 години работно искуство на иста или слична позиција;
 • Поседуваш возачка дозвола Б-категорија.

 

Компанијата нуди:

 • Едукација и опкружување кое го подигнува твојот личен и професионален развој;
 • Работа во динамична средина;
 • Предизвикувачки и разновидни задачи;
 • Наградување и пратење на процесот на развој на компетеност и личен учинок;


  Вашето CV испратете го на: [најави се за да го видиш е-маилот]

Сакаш да те препорачаме кај компаниите?

барај огласи за вработување » барај останати огласи »