Магацински Работник - Автокомaнда

За компанијата: ПАВ МОТИВИ работи во партнерство со своите клиенти и комбинација на доверливи високо квалификувани кандидати со кои преку специјални извори се обидуваме да испорачаме одлични работни односи, без оглед... повеќе за компанијата »
 • Објавен пред една недела
 • ПАВ Мотиви
 • Активен до 12.05.2021
 • Позиција: Општ работник/магационер
 • Локација: Скопје

Приватна агенција за вработување МОТИВИ, за потребите на свој клиент, реномирана компанија од Индустриска зона вработува

МАГАЦИНСКИ РАБОТНИК

Потребни квалификации

 • Завршенo средно образование
 • Искуство во магацин се смета како предност
 • Организиран и самостоен начин на работа
 • Флексибилност
 • Кандидатите кои живеат во близина ке имаат предност

 Што нудиме

 • Работа во три смени: ПРВА 06.00 до 14.00, ВТОРА 14.00 до 22.00 и ТРЕТА 22.00 до 06.00
 • Се работи од понеделник до петок
 • Обезбеден оброк
 • Одлични месечни примања

Сите заинтересирани кандидати своите професионални биографии можат да ги Испратат на: kariera@motivi.mk со назнака, Магацински работник најдоцна до: 12/05/2020