Инсталатер за телекомуникациска опрема

За компанијата: Telelink Infra Services е дел од Telelink Group. Нашиот основен бизнис се фокусира на дизајн и изградба на мрежна инфраструктура, целосен опсег на интегрирани безбедносни решенија и системи за заштита... повеќе за компанијата »

(преземи го огласот како PDF)

Сакаш да те препорачаме кај компаниите?

барај огласи за вработување » барај останати огласи »