Еквилибриум Ресторан: Шанкер/ка

Шанкер/ка

За компанијата: Equilibrium е модерен ресторан во Аеродром - Скопје, кој плени со одличната кујна, врвните гастрономски доживувања, пријатна атмосфера. повеќе за компанијата »

Активни огласи од Еквилибриум Ресторан:

Салатер/ка - Готвач/ка - Шанкер/ка - Готвач/ка - Салатер/ка

Ресторан ЕКВИЛИБРИУМ  има потреба од:

  • ШАНКЕР/КА.

Тел за контакт: 075/319-256

Сакаш да те препорачаме кај компаниите?

барај огласи за вработување » барај останати огласи »