Продавач/ка во малопродажен објект

  • Објавен пред 2 недели
  • Рисал Маркети
  • Активен до 24.07.2021
  • Позиција: Продавач/трговец
  • Локација: Скопје

Компанијата Рисал маркети која се занимава во областа на трговијата, има потреба од продавач/ка во малопродажен објект со следните карактеристики
- работа на каса со потрошувачи
- прием и проверка на роба
- грижа за хигиената и исправност на производите
- редење, обележување и контрола на цени 
- одлични интерперсонални и комуникациски способности и добар однос со потрошувачи

Кандидатите треба да поседуваат завршено Средно Образование и основно познавање на компјутери .Предност имаат кандидатите со работно искуство во област на трговија.