Возач - Дистрибутер

За компанијата: Септима ДООЕЛ Скопје е приватна компанија основана 2000 година. Дејност на компанијата е промет на големо со фармацевтски производи, медицински помагала, диететски суплементи, козметички и хемиски производи и останати производи од асортиманот потребни за аптека. повеќе за компанијата »
 • Објавен пред една недела
 • СЕПТИМА
 • Активен до 01.04.2023
 • Позиција: Возач/Управувач
 • Локација: Скопје
 • Телефон: 02/3060-175
 • Веб: www.septima.com.mk/

СЕПТИМА ДООЕЛ Скопје Друштво за увоз - извоз и трговија на големо

бул. 3-та Македонска бригада бр.92  – Скопје

Со цел понатамошно обезбедување на континуиран и долгорочен пораст и развој на компанијата, распишуваме конкурс за следната работна позиции: 

ВОЗАЧ - ДИСТРИБУТЕР

Услови:

 • Возачка дозвола Б категорија
 • IV степен стручна подготовка
 • Пожелно работно искуство во веледрогерија 
 • Познавање работа на компјутер (Microsfot office)

Од вас очекуваме:

 • Комуникативни, аналитички, иницијативни
 • Одговорни во исполнување на зададените цели и работни задачи
 • Подготовени за надоградување и усовршување
 • Подготвени за тимска работа

Доколку ги исполнувате наведените критериуми и сте заинтересирани за работа во динамично опкружување, Ви нудиме одлични услови за работа, обука како и можност за искажување на своите професионални способности.

Ве молиме Вашето CV да го доставите најдоцна до 01.04.2023 год. на e-mail:  [најави се за да го видиш е-маилот]

Ќе бидат контактирани само кандидатите кои ќе влезат во потесниот круг на избор.

Сакаш да те препорачаме кај компаниите?

барај огласи за вработување » барај останати огласи »