ВЕБ ДИЗАЈНЕР

 • Објавен пред 2 недели
 • Икс Софт Девелопмент
 • Активен до 22.10.2019
 • Позиција: Програмер/информатичар/дизајнер
 • Локација: Скопје

ОГЛАС ЗА ВРАБОТУВАЊЕ - ВЕБ ДИЗАЈНЕР

Компанијата xSoft (www.xsoft.mk) има потреба од проширување на тимот. 
Потребен е нов вработен кој ќе работи на изработка и дизајн на веб-сајтови со Вебстриан платформата (www.webstrian.mk). 

Потребни квалификации:

 • Познавања од веб дизајн
 • Познавања на front-end технологии: HTML5, CSS3, Java Script, Bootstrap
 • Солидно познавање на англиски јазик

Опис на работно место:

 • Изработка, дизајн и уредување на веб-сајтови со Вебстриан платформата (www.webstrian.mk)
 • Техничка поддршка на постоечките клиенти
 • Комуникација со клиенти
 • Организирана работа во тим

 

Сите заинтересирани можат да ги достават своите CV-ија на xsoft@xsoft.mk.

КЛИКНИ