Продавач на ексклузивнa мобилна галантерија

  • Објавен пред 10 месеци
  • Мастер Протекшн
  • Активен до 15.09.2017
  • Позиција: Продавач/трговец
  • Локација: Скопје

П Р О Д А В А Ч

на ексклузивна галантерија за мобилни уреди со место на вршење на работните задачи во Скопје (Skopje City Mall) 

Потребно образование, работно искуство, квалификации и вештини: 

• Завршено минимум средно образование

• Познавње и афинитети за мобилна технологија;

• Претходно работно искуство во продажба ќе се смета за предност; 

• Познавање на работа со компјутер, MS Office, Internet Explorer;

• Познавањето на англискиот јазик ќе се смета за предност

 

Доколку сте заинтересирани за работната позиција, испратете ја Вашата кратка биографија со фотографија и мотивационо со назнака: “Оглас за продавач на галантерија за мобилни уреди”. на contact@masterprotection.mk

КЛИКНИ