МАКЕДОНСКИ ТЕЛЕКОМ - ПРОДАЖНИ КОНСУЛТАНТИ ЗА ДИРЕКТНА ПРОДАЖБА

 • Објавен пред 12 месеци
 • Р3 Инфомедиа
 • Активен до 08.12.2017
 • Позиција: Останато
 • Локација: Цела Македонија

Р3 Инфомедиа, фирмата креатор на брендовите Златна книга и Маркетконект за проширување на продажниот канал кој го реализира во партнерство со Македонски Телеком АД Скопје, вработува:

 

32 ПРОДАЖНИ КОНСУЛТАНТИ ЗА ДИРЕКТНА ПРОДАЖБА, и тоа за следните градови:

 • 6 (шест) продажни консултанти за Битола
 • 6 (шест) продажни консултанти за Прилеп
 • 4 (четири) продажни консултанти за Струмица
 • 2 (два) продажни консултанти за Тетово
 • 4 (четири) продажни консултанти за Гевгелија
 • 2 (два) продажни консултанти за Штип
 • 4 (четири) продажни консултанти за Кочани
 • 4 (четири) продажни консултани за Велес

 

Опис на работни обврски и одговорности:

 • Директна продажба на производи и услуги на Македонски Телеком АД Скопје, по принципот D2D - врата до врата,
 • Презентација, преговарање и склучување на договори,
 • Следење и грижа за клиентите за реализација на договорот.

 

Идеални кандидати се:

 • Динамични и мотивирани личности со желба за професионален успех,
 • Фокусирани кон остварување и надминување на зададените продажни цели на дневно ниво,
 • Личности со добри комуникациски и преговарачки способнoсти,
 • Искуство во продажба ќе се смета за предност,
 • Способни за индивидуална и тимска работа,
 • Со основно познавање од областа на компјутерско работење (MS Office).

 

Ви нудиме:

 • Обука за продажба од ТОП професионалци и понатамошно усовршување,
 • Можност за надпросечна заработувачка базирана на лични перформанси,
 • Флексибилно работно време,
 • Можност за понатамошна кариера во Македонски Телеком АД Скопје.

 

Доколку сакаш да станеш дел од успешен продажен тим составен од професионалци, испрати твое CV на konkurs@zk.mk најдоцна до Петок 08-ми Декември.

КЛИКНИ