Парно греачи

За компанијата: Во 1993 година, Благој Панов, со претприемничка идеа за тоа време, основа компанија која го означи почетокот на една нова епоха во чистењето и одржувањето на различни типови на објекти. Идеја која им овозможува... повеќе за компанијата »
 • Објавен на 11.2022
 • Бапал
 • Активен до 09.12.2022
 • Позиција: Градежник и мајсторски работи
 • Локација: Скопје
 • Веб: bapal.com.mk/
 • Facebook: bapal.higiena

Активни огласи од Бапал:

Хигиеничари/ки

Бараме  парно греачи за тековно одржување

Карактеристики кои нашиот идеален кандидат треба да ги поседува:

 • Проактивна, вредна и енергична личност;
 • Одговорност и посветеност кон работата;
 • Педантност во работата;
 • Тимски играч и колегијалност;
 • Личност која со ентузијазам ќе ги учи и применува работните задачи;
 • Лојалност и чесност;
 • Брзина и ефикасност во вршење на работните задачи.

Потребни квалификации:

 • Мин. ССС;
 • Искуство на слична работна позиција ќе се смета за предност;.
 • Возачка Б категорија

Доколку станете наш вработен добивате:

 • Работа во пријатна работна атмосфера и одличен тим;
 • Редовна исплата.

Тел за контакт: 072/303-864   02 3081 201

Сакаш да те препорачаме кај компаниите?

барај огласи за вработување » барај останати огласи »