Лице за техничка продажба (со и без работно искуство)

  • Објавен пред 7 месеци
  • HEMO
  • Активен до 10.08.2018
  • Позиција: Останато
  • Локација: Скопје

Лице за техничка продажжба

 (со и без работно искуство)

Опис на работно место: Продажба на состојки во индустријата за храна, козметика, фармација и техника.
 


Потребни квалификации:

- ВСС од областа на природните науки и технологија

- одлично познавање н англиски јазик (предност имаат кандидати кои дополнително имаат познавање и од албански јазик)

- работа со компјутери

- возачка дозвола

- добри комуникациски вештини, вештини за презентирање на технички карактерисктики и тимска работа

 

КЛИКНИ