Работник во производство

 • Објавен пред 2 недели
 • ПРИМА ГУСТО
 • Активен до 18.01.2022
 • Позиција: Општ работник/магационер
 • Локација: Штип

ПРИМА ГУСТО  е македонска  компанија за пакување и дистрибуција на производи од месо.

ПРИМА ГУСТО успешно егзистира и работи на териријата на Р.Македонија седум години и е стационирана во град. Штип

Поради развој и проширување на компанијата, ние бараме да ангажираме:

1. 1 позиции на автоматска машина за сечење сувомеснато

2. 4 позиции на линија за пакување месо

Цел и одговорности на работното место:

 • Пакување на производи од месо на линија за пакување
 • Одржување, уредување и чистење на магацинот
 • ​Други задачи поврзани со активноста на компанијата

Барања:

 • Завршено средно училиште
 • Организирано и активно лице
 • Способност за тимска работа
 • Место на живеење Штип

Ние нудиме:

 • Атрактивни месечни примања во износ од 18.000 ден плус бонуси за успешно завршена работа
 • Работно време од понеделник до петок
 • Можност за унапредување
 • Сите заинтересирани да пратат CV на [најави се за да го видиш е-маилот] , тел: 078/304-019
 • Ние нудиме постојана работа во развојна и динамична компанија.