Прaвник/ Референт за правни работи

За компанијата: TОЛЛАКС ДОО Скопје, една од најуспешните малопродажни компании, сопственик на ланецот на 20 специјализирани продавници М1киоск, М1медиа, и Поло маркет, поради брз раст на компанијата и зголемен обем на... повеќе за компанијата »

ТОЛЛАКС ДОО Скопје распишува оглас за

Работно место:  Прaвник/ Референт за правни работи

Потребни квалификации:

 • Правен факултет
 • Работно искуство во трговска фирма ке се смета за предност;
 • Одлично владеење на МС Оffice пакет,
 • Деловна коресподенција на англиски јазик
 • Посветеност, лојалност и одговорност
 • Солидно познавање на закон за работни односи;

 

Работни обврски:

 • Изготвува правни акти на ниво на организација (договори, решенија, спогодби, одлуки и сл.)
 • Изготвува документација од и до државните институции согалaсно законските одредби;
 • Изготвува правни мислења и анализи на релевантни закони;
 • Архивира документација и податоци за вработени,
 • Пријава и одјава на вработени;
 • Учество во дисциплинска постапка;
 • Подготовка на документи за статусни промени;
 • Висока соработка со менаџментот, секторот на човечки ресурси  и државни институции;

 

ПРИДРУЖЕТЕ СЕ НА ТИМОТ !!!

Ако сте заинтересирани да учествувате во процесот на регрутација:

испратете CV на mail: [најави се за да го видиш е-маилот]   со назнака ПРАВНИК.

адреса Бул.Kaчанички пат 168а

 

Компанијата го задржува правото да не ги контактира кандидатите кои нема да ги исполнат горенаведените квалификации.

 

Сакаш да те препорачаме кај компаниите?

Внеси нов оглас

барај огласи за вработување » барај останати огласи »