Бренд менаџер

 • Објавен пред 5 месеци
 • SARANTIS Skopje Doo
 • Активен до 17.09.2019
 • Позиција: Продавач/трговец
 • Локација: Скопје

(преземи го огласот во Word)

 

          Бренд менаџер

 

САРАНТИС ГРУПАЦИЈАТА е една од водечките компании за производи за широка потрошувачка со седиште во Атина, Грција.Сарантис нуди висок квалитет на производи за секојдневна употреба по конкурентни цени, секогаш земајќи ги во предвид потребите на потрошувачите и влијанието на околината. На овој начин, низ историјата групацијата растеше и се развиваше, нудејќи дополнителна вредност на потрошувачите, клиентите, добавувачите, акционерите и вработените.Од парфеми и козметика, до производи за лична нега, здравје, како и секојдневни производи за домаќинство, САРАНТИС ГРУПАЦИЈАТА нуди широк спектар на производи со висока свест за брендот. Всушност, во повеќето категории, нашите производи се на врвот на листата на потреби на потрошувачите.Работиме во 9 подружници низ Европа- Полска, Романија, Бугарија, Србија , Р.Чешка, Унгарија , Северна Македонија, Босна и Португалија.Групацијата одржува моќно интернационално присуство и дистрибутивна мрежа кој извезува во повеќе од 35 земји.

 

Придружи се на нашиот тим како Бренд Менаџер во Скопје.

 

ОБВРСКИ И ОДГОВОРНОСТИ:

 

 • Поддршка во спроведување на бренд плановите и активностите со цел да се постигнат планираните маркетинг резултати
 • Пронаоѓање на нови маркетинг можности, максимизирање на сите можности за раст и развој на брендот;
 • Поддршка во спроведување на локалните макетинг активности, истовремено менаџирајќи го финансискиот буџет
 • Контрола врз имплементација и резултати од бренд плановите и активации преку продажбата, дистрибуцијата, и други релевантни извештаи
 • Мониторинг на надворешни агенции за да се осигура дека дневните активности поврзани со брендот се имплементирани со квалитет и согласно со планираните трошоци
 • Ја менаџира соработката помеѓу локалниот маркетинг оддел и логистиката.
 • Дава релевантни извештаи и информации за брендовите на одделот за продажба и одделот за маркетинг.
 • Ги следи трендовите на пазарот, го истражува пазарот на потрошувачка и активностите на конкурентите за да  идентификува можности и одговори на клучните прашања.
 • Контрола и организација на медиумски кампањи

 

КВАЛИФИКАЦИИ:

 

 • Универзитетска диплома
 • Најмалку 2 години искуство во трговија или маркетинг
 • Способност за напредно планирање, презентирање и преговарачки вештини
 • Желба за учење и проактивност во работењето
 • Организирана, аналитична, мотивирана и стабилна личност
 • Работа и познавање од компјутери (MS Office пакет)
 • Познавање на напреден англиски јазик
 • Поседување возачка дозвола Б – категорија
 • Ефикасно раководење на тим од соработници
 • Креативност и иновативен пристап
 • Ефективна соработка со останатите оддели во компанијата
 • Професионалност, посветеност и лојалност
 • Самоиницијативност и тимска работа

 

 

Сарантис Скопје нуди можност за развивање на Вашата кариера во средина која обезбедува исполнување на работното место за вработените и за континуирано учење и ги прифаќајќи ги идеите и разновидноста на другите.

Сите што ги поседуваат горенаведените квалификации и вештини СЕ ПОКАНЕТИ ДА АПЛИЦИРААТ со нивната професионална биографија која може да ја достават на следната e-пошта: sarantis@sarantis.com.mk ,  со задолжителна назнака за позицијата која аплицираат.

 

 

 

ГИ ОЧЕКУВАМЕ ВАШИТЕ АПЛИКАЦИИ ДО

 15.09.2019 ГОД

 

 

 

 

КЛИКНИ