Рецепционер, готвач и келнер

"Хотел Скопје" има потреба од рецепционер, готвач и келнер (по можност со работно искуство).

Сите заинтересирани кандидати да го испратат своето CV на меил:info@hotelskopje.mk 

За дополнително интервју ќе бидат информирани.

КЛИКНИ