Маркетинг агент и Маркетинг менаџер

За компанијата: Журнал МК е независен информативен портал. Овој портал е заеднички проект на Здружението за транспарентно информирање ОТИ Груп и Новинската агенција Журнал. Целта на проектот е давање поддршка и поттик... повеќе за компанијата »
 • Објавен пред 2 недели
 • Журнал Инфо ДООЕЛ
 • Активен до 27.07.2021
 • Позиција: Менаџер/управник/директор
 • Локација: Скопје

Активни огласи од Журнал Инфо ДООЕЛ:

оглас за вработување новинар

Бараме Маркетинг агент и Маркетинг менаџер за Медиумска Агенција Zhurnal.mk - Албанска Верзија и Zurnal.mk - Македонска Верзија.

 

Примарни одговорности:

За Маркетинг Агент:

 •     Одговорен е за организирање на кампањи;
 •     Пребарување на компании за рекламирање на нашиот информативен портал;
 •     Управува со канцелариското работење;
 •     Организирање на состаноци и промовирање на нашите услуги;

За Маркетинг Менаџер

 •     Управува со активностите на социјалните мрежи;
 •     Прави анализа на креативните решенија, предложува измени и подобрување на предлозите;
 •     Го анализира пазарот со цел идентификување на потреби и таргет групи;
 •     Управува со канцелариското работење;
 •     Координација на маркетинг активности на компанијата - Медиумот;
 •     Подготовка на извештаи;
 •     Развива и ажурира база на контакти, врши евиденција на клиенти

За спроведување на горенаведените активности ги очекуваме следните квалификации:

 •     Валидна возачка дозвола, Б категорија;
 •     Одлично познавање на MS Office пакетот;
 •     Одлично познавање на Англиски јазик;

За да аплицирате пратете го вашето CV на [email protected] благовремено ќе ве известиме дали ќе бидете поканети на интервју.