РЕЦЕПЦИОНЕРКИ

 • Објавен пред 5 месеци
 • Hotel De KOKA
 • Активен до 12.07.2019
 • Позиција: Останато
 • Локација: Скопје

Хотел Де КОКА, има потреба од нови вработени на работната позиција 

Рецепционерка

Потребни квалификации:

 • Минимум ССС (високо образование се смета за предност),
 • Задолжително одлично познавање на Англиски јазик,
 • Одлични комуникациски вештини,
 • Љубезност,
 • Спремност за тимска работа,
 • Работи во три смени.

Сите заинтересирани можат да пратат CV на: info@hoteldekoka.mk

КЛИКНИ