Солар Спектар АГ ДООЕЛ: Архитект

Архитект

За компанијата: Солар Спектар АГ е брзо растечка компанија која е основана во 2011 година со единствена цел дејствување во областа на обновливи извори на енергија главно во изведба на решенија за фотонапонски соларни... повеќе за компанијата »

Солар Спектар АГ Дооел од Скопје компанија со германски капитал, објавува оглас за следната работна позиција:

Архитект 

Профил на личност:

  • Организираност и одговорност 
  • Комуникациски вештини
  • Лојалност, самоиницијативност, темелност, фокусираност
  • Професионален и љубезен однос 
  • Способност за индивидуална и тимска работа

Ние Ви нудиме одлични услови за работа и напредок.

Сите заинтересирани кандидати кои ги исполнуваат горенаведените услови да испратат CV на маил [најави се за да го видиш е-маилот] . Апликациите без прикачено CV и оние кои не се соодветни на бараниот профил нема да бидат разгледувани.

 

Сакаш да те препорачаме кај компаниите?

барај огласи за вработување » барај останати огласи »