Kooрдинатор за теренска продажба - Штип

  • Објавен пред 2 месеци
  • МТЕЛ ДООЕЛ Скопје
  • Активен до 01.12.2021
  • Позиција: Продавач/трговец
  • Локација: Штип

Телеком Србија Група е лидер во областа на телекомуникациите и како таква овозможува широк спектар на услуги на фиксна телефонија, мобилна, телевизиска и интернет комуникација со над 11 милиони претплатници на 4 регионални пазари: Србија, Босна и Херцеговина, Црна Гора и Македонија.

Нашите корпоративни вредности се задоволни корисници, тим, одговорности, промени и резултат.

За чекор пред другите сакаме да бидеме прв избор на корисникот во светот на дигиталните услуги.

Доколку и ти сакаш да бидеш чекор пред другите и да станеш дел од нашиот успешен тим,те повикуваме да се пријавиш за следната позиција :

Координатор за теренска продажба

СТАНИ ДЕЛ ОД ТИМОТ НА МТЅ И ОДЛИЧНО ЗАРАБОТИ!

АКО.....

  • Знаеш добро да ја организираш работата и ги мотивираш луѓето
  • Имаш зарвшен минимум VI степен стручна подготвеност
  • Имаш комјутерско познавање (MS Office - средно ниво)

ТИ СИ СОВРШЕНА ЛИЧНОСТ за позиција Координатор на теренска продажба!

Без разлика на искуство или професија, доколку себе си се препознаваш во овој опис, испрати ни твоја биографија.