Oператори

 • Објавен пред 7 дена
 • Виталиа
 • Активен до 05.12.2020
 • Позиција: Останато
 • Локација: Скопје

Активни огласи од Виталиа:

Техничар за одржување - Пакувач на машина

Oператори

 

Потребни квалификации:

 • Завршено средно образование
 • Дисциплина и мотивација

 

Работни обврски:

 • Работа на линија за производство на барови (преса, ладилник, печка,пакерка и друга опрема)
 • Оперирање со машината согласно работните упатства за безбедно ракување;
 • Почитување и придржување кон процедурата за производство;
 • Обезбедување квалитетен производ согласно НАССР системот и одржување соодветна хигиена во работниот простор;
 • Професионално и безбедно ракување со машината
 • физичка активност (постојано во движење, стоење, кревање на пакети, вреки....)
 • Работа во смени

 

Ви нудиме:

 • Платени платни трошоци
 • Обезбеден оброк

 

Доколку сте спремни да го прифатите предизвикот,испратете ни ја вашата кратка биографија на следната e-mail адреса: marijas@vitalia.com.mk

КЛИКНИ