Собарка

СОБАРКА

Главни oдговорности и oбврски:

1. Одржување на хигиената на гостинските соби и другите простории во хотелот

2. Љубезна комуникација со гости и соработници, според стандардите на работна култура

3. Да применува мерки за заштита на клиентите и околината, во согласност со хигиенско-технички, противпожарни и други заштитни мерки

 

Очекувани квалификации:

1. Завршено средно образование

2. Висока работна етика

3. Претходно искуство на иста или слична позиција ќе се смета за предност

 

Потребни способности и вештини:

1. Професионален и одговорен однос кон работата

2. Лојалност, доверливост и енергичност во исполнување на обврските

3. Брзина, ефикасност и педантност во вршење на работните задачи

4. Флексибилност за работа во смени

5. Основно познавање на англиски јазик ќе се смета за предност

 

Нудиме:

1. Работа во хотел со 4 ѕвезди

2. Договор на неопределено време

3. Платена храна – обезбеден оброк и пијалоци

4. Конкурентна плата со дополнителна исплата за ноќен труд, работа во недела и празници

5. Одлични услови за работа во пријатна атмосфера и можност за професионален напредок

 

Како да аплицирате: Испратете ваша биографија со фотографија на e-mail: [најави се за да го видиш е-маилот] За повеќе информации, јавете се на тел. 02/ 2523-523 секој работен ден од 8:30 до 16:00 часот.

Сакаш да те препорачаме кај компаниите?

Внеси нов оглас

барај огласи за вработување » барај останати огласи »