Менаџер/набавки

За компанијата: ПРОДУКЦИЈА ПЕРСПЕКТИВА е основана 2000 година и од 2002 Продукција Перспектива – Панел Плус во соработка со Град Скопје го реализира проектот за улично медиумско рекламирање преку поставување на урбана... повеќе за компанијата »

Активни огласи од ПРОДУКЦИЈА ПЕРСПЕКТИВА ДООЕЛ Скопје:

Теренски асистент - Финансиски аналитичар

Поради проширување на нашиот тим  Продукција Перспектива има потреба од:

Менаџер/набавки

Потребни квалификации:

 • ВСС, предност ќе имаат кандидатите со Економски факултет;
 • Напредно познавање на работа со компјутер (MS Office);
 • Солидно познавање на англискиот јазик;
 • Поседување на аналитички способности;
 • Поседување на вештини на преговарање;
 • Поседување на возачка дозвола - Б категорија;

Одговорности и работни задачи:

 • Усогласување на компаниските политики и процедури за приклучување кон
 • E-commerce платформата
 • Следење на рокови и планови за набавка и интегрирање  со страната за
 • E-commerce
 • Истражување на пазарот;
 • Анализа на пазарот и изработка на ценовни компарации;
 • Идентификација на можностите за набавки;
 • Следење на испораките;
 • Градење на професионален и цврст деловен однос со добавувачите;
 • Архивирање на предметите

Заинтересираните кандидати да достават своја биографија / CV со слика на [email protected] со назнака Менаџер/набавки најкасно до 14.05.2021 година.

Одбраните кандидати ќе бидат контактирани телефонски.