општи работници во градежништво

 • Објавен на 12.2017
 • ДГТ "ЖИКОЛ " Струмица
 • Активен до 12.12.2017
 • Позиција: Градежник и мајсторски работи
 • Локација: Скопје

Активни огласи од ДГТ "ЖИКОЛ " Струмица:

Машинисти,Возачи,Тесари и армирачи

ДГТ Жикол ДООЕЛ – реномирана градежна компании од Македонија, која веќе 30 години успешно работи на македонскиот пазар, има потреба од нови лица во својот тим.

 

Општ работник  -  15 извршители

Реон: Скопје  

                              

Потребни квалификации:

 • Предност имаат кандидатите со работно искуство на позиција градежен работник,
 • Пожелно е познавање на читање на работна  документација.

Личен Профил:

 • Флексибилност,
 • Одговорност и вредна личност,
 • Организираност,
 • Мотивираност и превземање на иницијатива.

 

Кандидатите кои ги исполнуваат горенаведените услови потребно е да го достават своето CV на

vrabotuvanje@zikol.com.mk.

Контакт телефон: 071 23 88 79

КЛИКНИ