Прима Мебел: Магационер

 • Објавен пред 10 месеци
 • ПРОМО
 • Активен до 15.01.2017
 • Позиција: Останато
 • Локација: Скопје

ОПИС

Целосен оглас:Прима Групата е најголемиот хрватски ланец на малопродажба на мебел и еден од најголемите хрватски производители на мебел.

Како дел од Прима Групата, Прима Мебел ДОО бара амбициозна и мотивирана личност, која е подготвена на предизвици и работа во динамична работна средина.

Поради зголемен обем на работа има потреба од магационер.

Потребни квалификации:

 • ССС
 • Возачка дозвола Ц категорија (предност)
 • Работно искуство како магационер ќе се земе во предвид
 • Потврда за неосудуваност
 • Насоченост кон тимска работа
 • Уверение за неосудуваност

Ќе биде одговорено само на оние кандидати кои ги исполнуваат критериумите во огласот.

Е-ПОШТА: Info@prima-mebel.mk

КЛИКНИ