продавачки

  • Објавен пред 2 месеци
  • СПОРТЕКС ДООЕЛ
  • Активен до 15.03.2019
  • Позиција: Продавач/трговец
  • Локација: Скопје

Приватната компанија СПОРТЕКС ДООЕЛ Скопје има потреба од персонал ( 2 продавачки) за продавницата СПОРТЕКС која се наоѓа во Сала Борис Трајковски Скопје

Потребни услови за даденото работно место:

-Завршено средно образование
-Претходно работно искуство на иста или слична позиција (работно искуство во продажба на спортски обувки и облека ќе се смета како предност)
-Основно познавање на работа со компјутери

Личен профил:
-Способност за индивидуална и тимска работа, како и работа под притисок
-Професионален однос кон работата
-Одговорност и способност за организација

Вашето CV да се поднесе на e-mail адресата office@3msport.net

КЛИКНИ