Стручен соработник

 • Објавен пред 8 месеци
 • HILL International
 • Активен до 16.10.2018
 • Позиција: Останато
 • Локација: Скопје

Активни огласи од HILL International:

Директор за продажба - Plant Manager

Хилл Скопје за својот Клиент, Фармахем – реномирана компанија во областа на трговија со лабораториска опрема и еколошки консалтинг, бара самоиницијативна личност за продажба на високо софистицирана опрема за тестирање цемент, бетон, агрегати, асфалти, геомеханички испитувања, како и опрема за мерење на квалитет на воздух, квалитет на вода, бучава, емисии за позицијата

 

                                                                               Стручен соработник

 

Квалификации:

 • Завршено високо образование: Градежен факултет или Машински факултет
 • Одлично познавање на англиски јазик и MS Office
 • Минимум 3 години работно искуство во иста или сродна област
 • Возачка дозвола Б категорија – активен возач
 • Одлични комуникациски, преговарачки и интерперсонални вештини
 • Високо развиени аналитички и организациски вештини, ориентација за работа во тим, фокусираност и доверливост

 

Одговорности:

 • Организирање и координација на предпродажни и продажни активности
 • Развој на продажната мрежа и одржување на контакти со веќе постоечки клиенти
 • Преговарање, договарање и водење на евиденција за склучените договори со клиенти
 • Редовно известување за текот на активностите и водење на соодветна евиденција за спроведените активности
 • Анализа на потребите и потенцијалите на пазарот и превземање соодветни активности на терен
 • Придржување и исполнување на зададените цели, согласно стратегијата на компанијата

 

Доколку сте заинтересирани за динамична работа, со можности за учење и напредок, Ве молиме испратете ја вашата биографија, со назнака за позицијата најдоцна до 12.10.2018.

Само кандидатите кои ќе влезат во потесен избор, ќе бидат контактирани.

 

                                                                        E-mail: prijava@hill-international.com.mk

                                                                                               www.hill.mk

 

                                                                 Хилл Скопје, Анастас Митрев 26/3, 1000 Скопје

                                                                                      тел/факс: 02/3296-481

 

Со аплицирање на огласите во Хилл, станувате дел од нашата база на кандидати. Доколку не сакате да бидете дел од истата, Ве моломе наведете го тоа во мејлот.

 

КЛИКНИ