Шанкер на бифе со готова храна

За компанијата: Ресторанот "Ѕвезден Океан" се наоѓа во срцето на главниот град. На само една минута пешачење од Соборниот храм, позади Домот на градежници ќе го најдете местото што ги крие тајните на здравата исхрана. Нашите гости се луѓе кои знаат да уживаат во својот оброк и сакаат да јадат свежа и вкусна храна. повеќе за компанијата »
  • Објавен пред една недела
  • Шин Хаи
  • Активен до 04.08.2021
  • Позиција: Келнер/угостител/туризам
  • Локација: Скопје

Активни огласи од Шин Хаи:

Хигиеничарка во кујна - Келнер/Келнерка

Кинески fast food има потреба од шанкер на бифе со готова храна и познавање на англиски јазик
Плата 24 000ден