Web администратор и маркетинг

 • Објавен пред една недела
 • KRUSEL
 • Активен до 11.12.2019
 • Позиција: Административен работник
 • Локација: Скопје

Профил на кандидат:

 • Познавање од областа на маркетингот
 • Добри комуникациски вештини
 • Систематичност, организираност, иницијативност
 • Одлично познавање на работа со MS Office Suite и Internet
 • Одлично познавање на англискиот јазик (усно и писмено)
 • Флексибилност и ориентираност кон пронаоѓање на решенија
 • •    Проекција, организација и координирање на продажбата во сегментот КА, на територија на РМ,•    Активна комуникација со клиентите од секое ниво,
  •    Изготвување на годишни планови за продажба, организирани и проектирани на квартално ниво,
  •    Организирање на акциски продажби, промоции и користење на останати комерцијални активности со цел да се унапреди продажбата,
  •    Улистување на нови производи

 

 

   Што добивате:

•    Можност да работите во компанија каде ќе имате чувство на припадност, 

•    пријатна работна атмосфера, 

•    комплетно опремена работна средина, која ќе ви овозможи да го истакнете својот потенцијал

КЛИКНИ