Монтажер

  • Објавен пред 10 месеци
  • ВФВ КОНСАЛТИНГ
  • Активен до 20.07.2017
  • Позиција: Видео/продукција
  • Локација: Скопје

КОНКУРС

 

Он-лајн медиумот medial.mk распишува конкурс за следната позиција:

 

  • Монтажер

 

Услови

 

За работната позиција Монтажер, освен професионално познавање на работата, потребно е кандидатите да имаат и општо познавање од медиумската сфера.

 

Обврски и одговорности:

 

Собирање, архивирање и монтажа на видео и фото материјали за реализација на вести, хроники, емисии и други потреби на информативната редакција. Изработка и обработка на најавна и одјавна шпици за емисии, транзиции и други идеи кои визуелно ќе го дополнуваат секој медиумски продукт.

 

Нудиме подеднакви услови за вработување, со што ги охрабруваме сите заинтересирани да аплицираат.

 

Аплицирање: Потребно е да испратите Ваша CV на следната е-маил адреса: jobs@post.mk

КЛИКНИ