Келнер

За компанијата: Денес во компанијата се вработени 250 лица кои се професионално обучени за извршување на своите задачи и добро координирани со цел потребите на нашите клиенти да бидат во целост задоволени. Со текот на... повеќе за компанијата »

Активни огласи од ДМТШ Дени Интернационал:

Касиер - Шпедитер - Охрид

Ресторан на бензинска пумпа Интер- Оил во н.Маџари има потреба од вработување Келнер.

Услови кои треба да ги исполнуваат кандидатите се:

  • завршено средно образование;
  • со и без работно искуство.

Износот на месечна плата 25.000 денари.

Заинтересираните кандидати своите податоци да ги испратат на e-mail [email protected].