Отворени нови работни позиции

 • Објавен пред 11 месеци
 • Дандарком
 • Активен до 15.08.2017
 • Позиција: Останато
 • Локација: Скопје

*Ново отворена фирма за маркетинг и продажба во Скопје има потреба од соработници со полно работно време.
-Возраст од 18-45 години.
 

Потребни квалификации:

​​Минимум CCC​​
Возачка дозвола Б категорија
Делумно познавање англиски јазик
Амбициозност
Професионалност
Способност за тимска работа 
Мотив за унапредување + бонуси
*Со и без работно искуство
(Предност: лица со сопствено возило)
 

 • Интервјуата за работа ќе на пријавените кандидати ќе се одржат на ден 21.08.2017
 • ​Заинтересираните кандидати треба да испратат CV на dandarkom@gmail.com
  или директен контакт од 09:30 - 16:30h од пон-саб на тел: 02/2774-338  070/322-048
   
 • ​Огласот исклучиво важи за кандидати од Скопје.
КЛИКНИ