АСИСТЕНТ ЗА ПРОДАЖБА PAOLO BOCELLI ТЕТОВО

 • Објавен пред 6 месеци
 • Moda Group
 • Активен до 14.01.2020
 • Позиција: Продавач/трговец
 • Локација: Тетово

(преземи го огласот како слика)

Paolo Bocelli во Палма Мал ~Тетово за потребите на својот продажен салон објавува ОГЛАС за вработување на асистенти за продажба.

 

Потребни квалификации:

 • Од 18- 35 години
 • Минимум средно образование
 • Изовонредни комуникациски вештини 
 • Способност за работа во тим 
 • Солидно познавање на работа со компјутер -MS Office 
 • Поседување на вештини за продажба 
 • Претходно искуство во продажба ќе се смета како предност


Заинтересираните кандидати можат да ја доставаат својата кратка биографија со фотографија, на следната емаил адреса: career.paolobocelli@gmail.com

 

__________________________________________________________________________________________

 

           Saloni Paolo Bocelli – në Pallma Mall shpall konkurs për punësim për poziten- Asistente ne shitje.


           Kualifitkimet e nevojshme:

 • Mosha 18-35 vjec
 • Te ket perufunduar arsimin e mesem
 • Aftesi te mira komunikimi
 • Proaktive ne pune me ekip
 • Njohuri te mira te punes me kompjuter - MS Office
 • Eksperienc dhe aftesi per shitje ( Eksperiencat e me parshme llogariten si perparsi)

 

       Te gjithë kandidatet e interesuar mund te dërgojne CV-in e tyre me fotografi në e-mail adresën:           career.paolobocelli@gmail.com            

КЛИКНИ