ДИСПЕЧЕР/КА

  • Објавен пред 7 месеци
  • Mid Group Logistics
  • Активен до 27.02.2020
  • Позиција: Останато
  • Локација: Скопје

Американска компанија за транспорт и логистика има потреба од диспечер/ка. Кандидатите задолжително треба да имаат искуство во диспечирање, а познавања од областа на REEFER се сметаат за предност. Компанијата работи претежно со owner operators. Нудиме минимална плата од 800$ па се до 2000$ во зависност од вашите перформанси и искуство. За почеток, ќе работите од дома. Можете да работите од било кој град. 
Од кандидатите се бара висок степен на:
1. Дисциплина
2. 24/7 посветеност на работата
3. 24/7 достапност на телефон 
4. Истрајност
5. Да може да работи под притисок
Изработете посебно CV и пратете ни на емаил, или пратете ни текст порака на Viber каде што ќе го наведете единствено вашето искуство во trucking индустријата (други работни искуства нас не не интересираат). Апликациите во коишто кандидатот има наведено искуства надвор од trucking индустријата, ќе бидат отфрлени и кандидатот нема да биде контактиран. Не грижете се доколку сте моментално вработени; вашата апликација останува во тајност меѓу вас и нас. 
- ЛИЦЕ ЗА КОНТАКТ: Благоја
- ТЕЛЕФОНСКИ БРОЈ ЗА АПЛИКАЦИИ (Viber): +1 (614) 974-8589 
- ЕМАИЛ АДРЕСА ЗА АПЛИКАЦИИ: midgrouplogisticsinc@gmail.com

КЛИКНИ