БАРМЕН

 • Објавен пред 4 месеци
 • Мотиви
 • Активен до 05.06.2020
 • Позиција: Келнер/угостител/туризам
 • Локација: Скопје

Приватна агенција за вработување МОТИВИ, за нивен клиент, ново отворено казино со највисоки стандарди, во Визбегово, бара кандидати за вработување на работно место Бармен.

Одговорности:

 • Поздравува клиенти и навремено зема нарачки, информира околу производите;
 • Следи рецепти и упатства за спремање на мешани пијалоци/коктели;
 • Следи процедури за подигнување на свеста за консумација на алкохол и спречување на интоксикација;
 • Обезбедува чист, дезинфициран и добро опремен бар;  
 • Се придржува кон сите правила и процедури за безбедност и санитарна состојба на компанијата;
 • Одржува садови за дезинфекција и нивна евиденција.

Квалификации:

 • Минимум 3 години искуство како бармен, со референца;
 • Одлични социјални вештини со фокус насочен кон клиентите;
 • Претставителен изглед;
 • Големо искуство со работа со готовински пари, користејќи основни математички вештини;
 • Познавање и користење на албански и македонски јазик, англиски се смета за преднос
 • Способност за работа под притисок.

Физички способности:

 • Високо фреквентирана работна средина со постојана интеракција со клиенти;
 • Способност да стои и да се движи постојано за време на 8 часовна смена;
 • Да биде во добра физичка состојба за извршување на потребните обврски.

Понуда:

 • Безбедна работна средина;
 • 650 Evra платa;
 • Обезбеден превоз до и од работа;
 • Обезбеден оброк за една смена;
 • Работа во три смени.

 

ДОПОЛНИТЕЛНИ ИНФОРМАЦИИ

Кандидатите кои ги исполнуваат горенаведените услови, своите професионални биографии можат да ги проследат на kariera@motivi.mk.

Крајниот рок за аплицирање е најдоцна до 05/06/2020.

Сите пристигнати биографии ќе се третираат со максимална доверливост.

Само кандидатите кои ќе влезат во потесен круг, ќе бидат повикани на интервју.

 

КЛИКНИ