Графички дизајнер и принт оператор

Фирмата МИФ Дизајн има потреба од работник кој е одговорен, амбициозен и подготвен да работи со креативен тим.

Работна позиција, графички дизајнер кој ќе креира нови или реализира постоечки припреми во врска со:

  • Светлосни и несветлосни реклами,
  • Флаери,
  • Визит карти,
  • Технички цртежи и останати рекламни материјали.

А воедно и спроведување на истата припрема на машина за печатење и катирање.

Одлични услови и супер атмосфера за работа. Искуството се смета како предност, иако клучно за компанијата е одговорноста и желбата за работа и напредување.

 

Сакаш да те препорачаме кај компаниите?

барај огласи за вработување » барај останати огласи »