Материјален сметководител

За компанијата: Ессе е фамилијарна компанија со долгогодишна традиција и искуство од три децении во oдгледувањето на овошје и зеленчук, со плантажи кои лично ги поседуваме низ целиот Балкански регион. Исто така, тесно... повеќе за компанијата »
 • Објавен пред 2 недели
 • ЕССЕ ДООЕЛ Скопје
 • Активен до 26.01.2022
 • Позиција: Административен работник
 • Локација: Скопје

Активни огласи од ЕССЕ ДООЕЛ Скопје:

Оператор во магацин - Скопје

(преземи го огласот во Word)

Позиција:

Материјален сметководител

Опус на работно место:

 • Изработка на фактури
 • Известување за залихите на стоките и материјалите
 • Учество во попис и обработка податоци поврзани со истиот
 • Прием и обработка на влезни документи

Предност ќе имаат кандидатите со:

 • Работно искуство во сметководство или администрација
 • Одлично познавање на работа со компјутер (MS Office) и сметководствени апликации
 • Познавање на Англиски Јазик
 • Комуникативност и тимска работа
 • Трудољубивост и доверливост

Ве молиме испратете пропратно писмо и биографија на македонски јазик на info@esse.mk

барај огласи за вработување » барај останати огласи »