Монтер на мебел

 • Објавен пред 3 месеци
 • Мотиви
 • Активен до 15.06.2019
 • Позиција: Останато
 • Локација: Скопје

МОТИВИ за нивен клиент, високо квалитетна, професионална и динамична компанија за Мебел ТЕЛЕСЕТ, во Скопје, Карпош 4, Македонија, бара Монтер на мебел 

Монтер на мебел 

 

Работни Задачи:

 • Следење на нарачки во системот
 • Навремена и ефикасна услуга за корисници
 • Координирање на процесот на транспорт и достава
 • Монтажа на лице место
 • Монтажа во салонот
 • Работа во смени во Карпош

 

Потребни квалификации

 • Минимум 1 година работно искуство во монтажа или како столар
 • Одлично познавање на Македонски јазик, познавање на албански и турски јазик ќе се смета за предност
 • Познавање на компјутерски вештини
 • Возачка дозвола

Ги молиме сите заинтересирани кандидати да аплицираат по електронска пошта на: kariera@motivi.mk. Оваа објава ќе истече на 19.03.2019 година.

Ве известуваме дека само кандидатите кои се избрани за интервју, ќе бидат контактирани.

КЛИКНИ