Курир

 • Објавен пред 4 месеци
 • Нова Пошта
 • Активен до 15.07.2019
 • Позиција: Останато
 • Локација: Скопје

Нова Пошта, компанија која се занимава со поштенски услуги и транспорт поради проширување на својот тим има потреба од:

КУРИР 

Потребни квалификации:

 • Завршено средно образование
 • Возачка дозвола: Б категорија (активен возач)
 • Познавање на територијата на град Скопје
 • Претходно работно искуст​во ќе се смета за предност

Личен профил:

 • Организираност и одговорност,
 • Способност за работа под притисок и во кратки рокови
 • Флексибилност за работа во тим и самостојно работење
 • Други задачи поврзани со секојдневното функционирање на компанијата

Опис на работно место:

 • Превземање и навремено доставување на пратки,
 • Утовар и истовар,
 • Водење на уредна документација,
 • Одговорност за проток на пратки​.

 

Доколку сакате да бидете дел од нашиот тим, испратете го Вашето CV на info@novaposta.mk или јавете се на следните тел. броеви : 078 487 788, 078 888 855, 02 3138 888

КЛИКНИ