ВОЗАЧИ

ДМТШ Дени Интернационал има потреба од вработување на возачи со и без работно искуство. Услови кои треба кандидатите да ги исполнуваат се:

 

  • Возачка дозвола, E категорија,
  • Лиценца за учество на возачите во меѓународниот сообраќај,
  • Дигитална картица,
  • Минимум 2 години меѓународно искуство,

 

Сите заинтересирани кандидати своите податоци да ги испратат на jane.popovski@deniint.com.

КЛИКНИ